Bvlgari Omnia Crystalline edp

Bvlgari Omnia Crystalline edp

Марка: Bvlgari

Модел: 4003-20

Наличност: в наличност

69,00лв.

Количество

+
-
  • ОПИСАНИЕ
  • ДРУГО

Парфюмът Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum за жени е лансиран през 2013 година и е класифициран като флорално-дървесен-мускусен аромат. Уханните нотки включват връхни нотки на мандарина и лотус. Сърдечните нотки радват сетивата с мириса на хелиотроп и корени от перуника. Базовите нотки са наситени с мускус, бензоин и сандалово дърво. Ароматната композиция на Bvlgari Omnia Crystalline EDP е дело на Алберто Морилас (Alberto Morillas). Дизайнът на флакона е на Фабрис Легрос (Fabrice Legros).
Bvlgari е на път да развълнува верните фенове на фантастичния парфюм Crystalline, въвеждайки подобрено и впечатляващо ново издание през последното тримесечие на 2013 година.Безспорно изданието ще бъде едно от най-очакваните за 2013 година и ще носи вълнението, което следва всяка от Omnia-версиите. Представен за първи път през 2005 година, Omnia Crystalline се радва на шеметен успех в магазините. Новият парфюм, който ще бъде лансиран, привнася по-детайлен и по-богат вкус към ароматната колекция Crystalline.
Флорално-акватичният Crystalline произлиза от флорално-дървесната мускусна тематика. Парфюмът Omnia Crystalline Eau de Parfum на Bvlgari е създаден за пореден път от бащата на цялата серия Omnia – майстора-парфюмерист Алберто Морилас от къща Firmenich. Както отбелязва парфюмеристът, целта е да има издание Crystalline почти декада след лансирането на класическата тоалетна вода, по-силен, по-изтънчен, по-чудесен и същевременно запазващ уникалния характер на очарователната смес и креативно докосване на аромата. Още повече, Морилас обяснява, че това е най-елегантният Omnia до момента, невероятно секси, по един изтънчен начин. Освен че е по-чиста вариация, той всъщност представлява напълно свеж подход, свързан с нови изключително специални и невероятни елементи, които са в синхрон с модерното качество на Bvlgari.
С отварянето на флакона на Omnia Crystalline Eau de Parfum ще усетите връхните нотки на лотуса, който е символ на чистотата в Азия, наред със сочната мандарина със свежите капки, които усилват уханието на елегантните цветчета. Със задълбочаването на мириса, ще усетите микса от корени от перуника и ванилов хелиотроп в сърцевината, които обгръщат с превъзходно, мощно, сладострастно чувство. Топлите и нежни тонове на сандаловото дърво, на сиамския бензоин и на мускуса съставляват тази изключителна формула. Промотиращата и маркетингова кампания на Omnia Crystalline Eau de Parfum са с образа на литовския модел Едита Вилкевичуте (Edita Vilkeviciute), с рекламните фотоси на фотографа Лиз Колинс и комерсиален клип, режисиран от Соня Сиеф (Sonia Sieff). Поставен в иконичния флакон на ароматната колекцията Omnia, с дизайна на Фабрис Легрос, и осъвременено в сочни бледорозови нюанси, новото издание на престижната къща Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum, ще се предлага в наличност от 40 ml и 65 ml за версиите на парфюмните концентрации.
Класификация на аромата: флорално-дървесно-мускусен
Връхни нотки: мандариня, лотус
Сърдечни нотки: хелиотроп, корен от перуника
Базови нотки: мускус, бензоин, сандалово дърво  

Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Bvlgari Omnia Crystalline edp

Налични: 40ml, 65ml
69,00лв.

Bvlgari OMNIA CRYSTALLINE edt

Налични: 40ml, 60ml
0,00лв.

Bvlgari Omnia Paraiba edt

Налични: 40ml, 65ml
59,00лв.

МАРКИ ПРОДУКТИ